Navigatie

Bezorging
Maandag t/m donderdag

Als we voor 10.00 uur het geboortekaartje naar de drukker kunnen sturen, wordt het kaartje dezelfde dag nog gedrukt en opgestuurd.

De kaarten worden dan binnen twee werkdagen op het aangegeven adres. In de meeste gevallen worden de kaartjes binnen één werkdag bezorgd maar dit is niet gegarandeerd! 

Er moet dan wel iemand aanwezig zijn om de kaarten in ontvangst te nemen.
Geeft u de geboorte van uw baby na 10.00 uur door dan heeft u de geboortekaartjes uiterlijk binnen drie werkdagen in huis. 


Vrijdag 
Als we voor 10.00 uur het geboortekaartje naar de drukker kunnen sturen worden de geboortekaartjes uiterlijk dinsdag op het aangegeven adres bezorgd. In de meeste gevallen wordt het al zaterdag of maandag geleverd. Een garantie voor een levering op zaterdag of maandag kunnen we niet geven. 

Geeft u de geboorte van uw baby na 10.00 uur door dan worden de kaartjes maandag gedrukt en verzonden. De geboortekaartjes worden dan uiterlijk woensdag bezorgd op het aangegeven adres. 

N.B. De kaartjes die naar België worden verzonden worden binnen drie tot vier werkdagen bezorgd. Levering op zaterdag is in België helaas niet mogelijk.

Als u verder nog vragen of opmerkingen heeft, neem dan gerust contact met ons op!

 

Verzendkosten
Binnen Nederland en België zijn de verzendkosten gratis.

 

Algemene voorwaarden
Lees voor het bestellen ook onze algemene voorwaarden

 

Feestdagen
Op deze dagen worden er geen kaartjes gedrukt;

Pasen, 30 april, 5 mei, hemelvaart, Pinksteren, Kerst, Oud & Nieuwjaar

© 2012 - 2019 Lieveschatkaart.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel